Indlæser menukort
Indlæser..

Café Luna

Royal
Økologisk Classic
4,8%
Pilsner IBU 19 EBC 23
0,4 L 52,-
0,5 L 62,-

Brygget i Danmark med økologisk karamelmalt og mørkristet malt. Det giver en ægte all malt classic på 4,8% alk. med en flot brun farve, lysebrunt skum og en fyldig smag. Præcis som classic-elskere foretrækker det.

Øl og Læsk

Royal
Økologisk Pilsner
4,8%
Pilsner IBU 19 EBC 11
0,4 L 52,-
0,5 L 62,-

Lavet med omhu og omtanke af de bedste økologiske råvarer. Den har en frisk og velafbalanceret smag. Royal Økologisk Pilsner er en anelse mørkere i farven og efterlader et flot og fyldigt skum.

Anarkist
Bloody Weizen
5,2%
Hvedeøl IBU 15 EBC 12
0,4 L 56,-

Theodor Schiøtz Brewing Co. står bag denne hvedeøl, brygget med masser af humle og et ordentligt skud blodappelsin. Det har resulteret i en bombe af smag. Den provokerende mængde blodappelsin går i perfekt balance med de lette krydrede noter fra hvedeølsgæren.

Anarkist
New England IPA
5,4%
IPA IBU 25 EBC 14
0,4 L 56,-

Theodor Schiøtz Brewing Co. står bag denne friske og meget velduftende IPA, hvor du ikke får den meget direkte bitterhed fra humlen, men i stedet de friske aromaer af tropiske frugter, blomster og urter. En IPA til alle. Specielt dem, der ikke kan fordrage for bittert øl.

Anarkist
Brown Ale
6,3%
Brown Ale IBU 25 EBC 70
0,4 L 56,-

Theodor Schiøtz Brewing Co. står bag denne dejligt fyldige, men stadigvæk let drikkelige Brown Ale. Til dig, der nyder en sød øl med lav humlebitterhed. En øl, der ikke kræver ledsagelse af mad pga. højintense smagsindtryk, men i stedet kan nydes uden smagsløgene bliver trætte.

Albani 1859
5,2%
Ale IBU 27 EBC 20
0,4 L 56,-

Øllets fyldige smag med oplivende toner af karamel passer perfekt til den fynske gastronomi. Og når røgen og friskheden i maden møder humlens sødme og bitterhed i munden, smager du pludselig det bedste ved hele øen på én gang.

Månedens Øl
0,4 L 56,-

Spørg din tjener for varianten denne måned

Ølbræt
79,-

Med så mange spændende øl at vælge imellem kan det være svært kun at vælge én. Prøv derfor vores Ølbræt, hvor du får serveret 4 forskellige øl efter eget valg. Så kan du fx nyde en frisk Pilsner efterfulgt af en velduftende IPA, en smagfuld Lager og en fyldig Brown Ale. Valget er dit.

Happy Joe
Wild Organic
4,6%
27,5 Cl 49,-

Happy Joe Wild Organic er en økologisk premium cider med en frisk smag af økologiske æbler. Det er en tør cider, produceret af nøje udvalgte økologiske råvarer og lavet på en måde der ærer den traditionelle ciderproduktion. Den delikate smagsoplevelse er suppleret med den helt rigtige mængde bobler.

Happy Joe
Red Love
4,5%
27,5 Cl 49,-

Kombinerer den runde smag af æbler med en frisk smag af rosévin. Med den lækre rosésmag og den smukke rødlige farve passer den perfekt til mange forskellige situationer, f.eks. til: aperitif, snacks og til lette måltider.

Nohrlund
Mojito
7,5%
69,-

En cubansk, rombaseret klassiker, der har spredt sig fra Havanas barer til i dag at være en absolut verdensfavorit. Nohrlunds version er let perlende og har en velafbalanceret skarphed fra både mynte og lime, der skærer igennem den karakteristiske sødme fra rørsukkeren.

Nohrlund
Gin & Mango Smash
6,5%
69,-

En sød og læskende Gin & Mango Smash med tropiske smagsnuancer. Moden og saftig mango kombineres med syrlige citrusnoter, alt imens den karakteristiske antydning af enebær fra ginen giver dybde. Alt i alt en exceptionel eksotisk drink.

Nohrlund
Stormy Rum & Ginger
6,5%
69,-

En frisk, klassisk & krydret Stormy Rum & Ginger med en rig duft af eksotiske frugter og frisk ingefær. Limens karakteristiske skarphed trænger gennem ingefærens milde varme, som i kombination med dybden fra den krydrede rom giver en afbalanceret long drink.

Nohrlund
Bramble
7,5%
69,-

En frisk og frugtig cocktail med fremtrædende smage af modne bær og citroner. I London-klassikeren, Bramble, mixes gin med masser af saftige brombær. Den karakteristiske syrlighed stammer fra friskpressede citroner, der i samspil med ginens subtile antydning af koriander og salvie giver dybde.

Pepsi
0,3 L 38,-
0,5 L 48,-

Pepsi

Pepsi Max
0,3 L 38,-
0,5 L 48,-

Pepsi Max

Faxe Kondi
0,3 L 38,-
0,5 L 48,-

Faxe Kondi

Faxe Kondi
0 Kalorier
0,3 L 38,-
0,5 L 48,-

Faxe Kondi 0 kalorier

Mirinda Orange
0,3 L 38,-
0,5 L 48,-

Miranda Orange

Mirinda Lemon
0,3 L 38,-
0,5 L 48,-

Miranda Lemon

Egekilde Kildevand
0,5 L 28,-
0,75 L 38,-

Naturligt mineralvand med en unik sammensætning af mineraler fra en underjordisk kilde i en sydsjællandsk skov. Egekilde er CO2-neutral.

Egekilde Citrus
0,5 L 38,-

Naturligt mineralvand med blid brus og en forfriskende smag af citrus. Egekilde er CO2-neutral.

Adelhardt Saft & Juice
39,-

Vælg mellem: Adelhardt Øko Appelsinjuice, Adelhardt Øko Æblemost & Adelhardt Øko Hyldeblomstsaft

Adelhardt Saft & Juice
39,-

Vælg mellem: Adelhardt Øko Rabarbersaft, Adelhardt Øko Solbærsaft & Adelhardt Øko Tranebærsaft