Indlæser menukort
Indlæser..
Heineken
4,6%
Pilsner IBU 18,5 EBC 7
50,-

Heineken stammer fra Holland og blev brygget for første gang i 1873 af Gerard Heineken og vandt sin første, internationale pris allerede i 1875. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for voldsom bitterhed, med let sødlig maltsmag. En øl for de fleste.

Albani
Odense Classic
4,6%
Classic IBU 20 EBC 14
50,-

Er blevet brygget siden bryggeriets 140-års jubilæum i 1999. Pilsneren er kendetegnet ved en mørkere farve og en kraftigere smag af malt og humle end en almindelig pilsner. Du mærker straks den fyldige og kraftige maltsmag.

PIFT Blanche
Citrus
5,2%
Hvedeøl
65,-

PIFT Blanche Citrus er en forfriskende, let og lys hvedeøl med et pift af citrus og frisk aroma. Fremstår naturlig uklar, hvidgylden med et flot og fyldigt skumhoved. Øllen har en lav bitterhed og en frugtig karakter, der gør øllen letdrikkelig og forfriskende.

Albani Special
IPA
5,7%
IPA IBU 45 EBC 20
65,-

Frisk og humlebitter fynsk inspireret India Pale Ale. Brygget med gavmilde mængder af delikat Mosaichumle og udsøgte malte, der tilsammen giver en yderst velsmagende og fyldig øl. En vaskeægte tørstslukker – dog ikke fra Indien.

Anarkist
New England IPA
5,4%
IPA IBU 25 EBC 14
65,-

Anarkist står bag denne friske og meget velduftende IPA, hvor du ikke får den meget direkte bitterhed fra humlen, men i stedet de friske aromaer af tropiske frugter, blomster og urter. En IPA til alle. Specielt dem, der ikke kan fordrage for bittert øl.

Anarkist
Red Rye Ale
5,5%
Red Ale IBU 25 EBC 35
65,-

En red ale med et svagt strejf af tranebær og noter af rug. Red ale kan bedst beskrives som en classic, men med lidt mere punch i smagen. Stilartsmæssigt er vi lidt hen af en crafted classic. Tilføjelsen af rug og tranebær er med til at give øllet et flot rødligt skær.

Schiøtz
Mørk Mumme
6,5%
Mumme IBU 25 EBC 80
65,-

Mumme var en kraftig, mørk og maltet øltype fra den sene middelalder. Måske den øl bryggeren forkælede sig selv med. I denne version har vi tilføjet et strejf af nordiske bær. Typisk Schiøtz.


Urban Cocktails
Champagnebrus
8,0%
65,-

Urban Cocktails' Champagnebrus er en klassiker med smag grøn sodavand og karamel.

Urban Cocktails
Brandbil
8,0%
65,-

Urban Cocktails' Brandbil er en dansk 80'er klassiker. Sød smag mixet med krydret lakrids.

Urban Cocktails
Vodka Passion
8,0%
65,-

Urban Cocktails' Vodka Passion er både frisk og med en sød fyldig smag af passionsfrugt.


Vin
55,-

Vælg mellem: Rødvin, Rosévin & Hvidvin


Sodavand
35,-

Vælg mellem: Faxe Kondi, Faxe Kondi
0 Kalorier, Pepsi, Pepsi Max, Mirinda Orange & Mirinda Lemon

Egekilde Kildevand
25,-

Naturligt mineralvand med en unik sammensætning af mineraler fra en underjordisk kilde i en sydsjællandsk skov. Egekilde er CO2-neutral.


Kaffe & Te
25,-

Kaffe med mælk 30,00, herunder Espresso, Cotardo, Cappuccino, Latte eller iskaffe