Indlæser menukort
Indlæser..
Heineken
4,6%
Pilsner IBU 18,5 EBC 7
50,-

Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. I 2016 blev der drukket 35 mio. hektoliter Heineken verden over, svarende til mere end 20.000 33 cl. flasker – hvert minut døgnet rundt! Et ølmærke, der appellerer bredt.

Royal
Økologisk Ufiltreret Pilsner
4,6%
Lager IBU 19 EBC 11
50,-

Royal Økologisk Ufiltreret er en økologisk lager. Vi har valgt at køre den uden om filteret, for at bevare så meget smag og fylde i øllet som muligt. Det har den effekt, at øllet bliver mildt uklart og står råt og ufiltreret i glasset. Vi har desuden tilsat lidt humleolie for at øge den friske smag.

Royal
Økologisk Classic
4,8%
Pilsner IBU 19 EBC 23
50,-

Brygget i Danmark med økologisk karamelmalt og mørkristet malt. Det giver en ægte all malt classic på 4,8% alk. med en flot brun farve, lysebrunt skum og en fyldig smag. Præcis som classic-elskere foretrækker det.

PIFT
Citrus
5,2%
Hvedeøl
65,-

PIFT Citrus er en forfriskende, let og lys hvedeøl med et pift af citrus og frisk aroma. Fremstår naturlig uklar, hvidgylden med et flot og fyldigt skumhoved. Øllen har en lav bitterhed og en frugtig karakter, der gør øllen letdrikkelig og forfriskende.

Albani 1859
5,2%
Ale IBU 27 EBC 20
65,-

Øllets fyldige smag med oplivende toner af karamel passer perfekt til den fynske gastronomi. Og når røgen og friskheden i maden møder humlens sødme og bitterhed i munden, smager du pludselig det bedste ved hele øen på én gang.

Albani Special
IPA
5,7%
IPA IBU 45 EBC 20
65,-

Frisk og humlebitter fynsk inspireret India Pale Ale. Brygget med gavmilde mængder af delikat Mosaichumle og udsøgte malte, der tilsammen giver en yderst velsmagende og fyldig øl. En vaskeægte tørstslukker – dog ikke fra Indien.

Anarkist
New England IPA
5,4%
IPA IBU 25 EBC 14
65,-

Theodor Schiøtz Brewing Co. står bag denne friske og meget velduftende IPA, hvor du ikke får den meget direkte bitterhed fra humlen, men i stedet de friske aromaer af tropiske frugter, blomster og urter. En IPA til alle. Specielt dem, der ikke kan fordrage for bittert øl.

Anarkist Juicy Galaxy
7,3%
Double IPA IBU 65 EBC 17
65,-

En kraftig double IPA (DIPA) med al den humle den kan trække. Med amerikanske humler (Simcoe, Mosaic og Citra) kombineret med den australske Galaxy, som tilsammen giver en aromabombe af tropiske frugter, citrus og bær. Tilsat laktose (mælkesukker) for en fyldig og cremet krop, til at bakke op om den juicede karaktér.


Nohrlund
Gin & Mango Smash
6,5%
65,-

En sød og læskende Gin & Mango Smash med tropiske smagsnuancer. Moden og saftig mango kombineres med syrlige citrusnoter, alt imens den karakteristiske antydning af enebær fra ginen giver dybde. Alt i alt en exceptionel eksotisk drink.

Nohrlund
Bramble
7,5%
65,-

En frisk og frugtig cocktail med fremtrædende smage af modne bær og citroner. I London-klassikeren, Bramble, mixes gin med masser af saftige brombær. Den karakteristiske syrlighed stammer fra friskpressede citroner, der i samspil med ginens subtile antydning af koriander og salvie giver dybde.


Sodavand
40,-

Vælg mellem: Faxe Kondi, Faxe Kondi
0 Kalorier, Pepsi, Pepsi Max, Mirinda Orange & Mirinda Lemon


Kaffe & Te
25,-

Kaffe med mælk 30,00, herunder Espresso, Cotardo, Cappuccino, Latte eller iskaffe