Indlæser menukort
Indlæser..

Studenterhus Odense


Craft Beer

1. Albani Odense Pilsner
4,6%
Pilsner IBU 19 EBC 7
Students 32,-
Non-students 47,-

Fynboernes foretrukne pilsner. Albani Bryggerierne har siden 1934 brygget Odense Pilsner. Den har en genkendelig, harmonisk, frisk og elegant smag afstemt ved brugen af malt og råfrugt. En del af dens særlige karakter stammer fra Albanis brug af de to humlesorter fra Hallertau i Tyskland.

2. Albani Odense Classic
4,6%
Classic IBU 20 EBC 14
Students 32,-
Non-students 47,-

Er blevet brygget siden bryggeriets 140-års jubilæum i 1999. Pilsneren er kendetegnet ved en mørkere farve og en kraftigere smag af malt og humle end en almindelig pilsner. Du mærker straks den fyldige og kraftige maltsmag.

3. Albani 1859
5,2%
Ale IBU 27 EBC 20
Students 32,-
Non-students 47,-

Øllets fyldige smag med oplivende toner af karamel passer perfekt til den fynske gastronomi. Og når røgen og friskheden i maden møder humlens sødme og bitterhed i munden, smager du pludselig det bedste ved hele øen på én gang.

4. Kissmeyer Passion Pale Ale
4,0%
Weissbier IBU 10 EBC 8
Students 50,-
Non-students 65,-

Perlende, syrlig og sød med klar smag af mango og passionsfrugt. En frisk, frugtig og syrlig sag til de varme sommerdage! Passer perfekt som aperitif, til saltede snacks eller retter med fisk. Særlig retter med grillet fisk.

5. TODY Party Crasher
4,5%
Pilsner IBU 20 EBC 6
Students 50,-
Non-students 65,-

Party Crasher fra Too Old To Die Young er en sprød pilsner med en let krop. Den er brygget med Citra- og Lemondrop-humle for a give øllen lækre og saftige citrus- og limenoter - tilføjet et skvæt økologisk limejuice. 
Denne superfriske og frugtige pilsner er en ægte tørstslukker med en mexicansk “vibe”.

6. Anarkist Vacation Forever
5,6%
Stærk Pilsner IBU 22 EBC 18
Students 50,-
Non-students 65,-

Blev lanceret i 1987. Den er i familie med Blålys, men med en fyldigere smag og lettere. Albani Bryggeriernes kirkelignende svalebakketårn er afbilledet på både Rødhættes og Blålys’ etiket.

7. Lagunitas IPA
6,2%
IPA IBU 51 EBC 19
Students 50,-
Non-students 65,-

Lagunitas Brewing Company startede på et komfur hos Tony Magee i det nordlige Californien i 1993. Lige siden har de brygget skønne humlede øl. Denne IPA har florale noter fra humlen, en gylden farve og frisk duft af citrus.

8. Anarkist Red Rye
5,5%
Red Ale IBU 25 EBC 35
Students 50,-
Non-students 65,-

En red ale med et svagt strejf af tranebær og noter af rug. Red ale kan bedst beskrives som en classic, men med lidt mere punch i smagen. Stilartsmæssigt er vi lidt hen af en crafted classic. Tilføjelsen af rug og tranebær er med til at give øllet et flot rødligt skær.

10. Anarkist Bloody Weizen
5,2%
Hvedeøl IBU 15 EBC 12
Students 50,-
Non-students 65,-

Theodor Schiøtz Brewing Co. står bag denne hvedeøl, brygget med masser af humle og et ordentligt skud blodappelsin. Det har resulteret i en bombe af smag. Den provokerende mængde blodappelsin går i perfekt balance med de lette krydrede noter fra hvedeølsgæren.

11. Kissmeyer Stockholm Syndrome
9,5%
Imperial/Double IPA IBU 100 EBC 18
Students 50,-
Non-students 65,-

En intens, ekstrem fyldig dobbelt/imperial IPA. Når den lige er brygget har den en næsten eksplosiv, frugtig humlearoma, hvor den efter lagring får en vinøs og fadagtig kompleksitet. Stor, men overraskende blød og balanceret bitterhed, der skaber en faretruende let drikkelighed!

12. Schiøtz Gylden IPA
5,9%
IPA IBU 35 EBC 20
Students 50,-
Non-students 65,-

Udover den kraftige humlekarakter, som er IPA'ens særkende, så har denne Gyldne IPA, som alle øl fra Schiøtz, yderligere en inspiration fra botanikken, som giver den en bredere smagskompleksitet. Typisk Schiøtz.

13. Schiøtz Mørk Mumme
6,5%
Mumme IBU 25 EBC 80
Students 50,-
Non-students 65,-

Mumme var en kraftig, mørk og maltet øltype fra den sene middelalder. Måske den øl bryggeren forkælede sig selv med. I denne version har vi tilføjet et strejf af nordiske bær. Typisk Schiøtz.

14. Anarkist Fizzy Lime
5,0%
IPA IBU 15 EBC 12
Students 50,-
Non-students 65,-

Sødme og syre i perfekt balance med klar smag af lychee og lime, dog uden at miste karatér af øl. Fyldig, læskende og forfriskende syrlig med en let afsluttende bitterhed. Passer perfekt til asiatisk mad, som aperitif eller til desserter med frugt og chokolade.

15. Edelweiss Wheat Beer
4,9%
Weissbier IBU 12 EBC 10
Students 50,-
Non-students 65,-

Edelweiss Wheat Beer er en ny moderne og let drikkelig tørstslukker fra Edelweiss. Det er en relancering af deres traditionelle wheat beer, hvor fokus i udviklingen har været på den gode smag og et lettere moderne design, for at appellere til den yngre mere urbane målgruppe.

16. Affligem Double
7,0%
Ale IBU 15 EBC 45
Students 50,-
Non-students 65,-

Lanceret tilbage i 2003, året hvor Nørrebro Bryghus åbnede, blev denne unikke julebryg udviklet af brygmester Anders Kissmeyer, som tog udgangspunkt i den bryggemæssige frihed, der lå i at dansk julebryg ikke er nogen fast ølstil, men blot en tradition knyttet til årstiden.

Nyhed! Anarksit Fizzy Lime
5,0%
IPA IBU 15 EBC 12
Students 50,-
Non-students 65,-

Sødme og syre i perfekt balance med klar smag af lychee og lime, dog uden at miste karatér af øl. Fyldig, læskende og forfriskende syrlig med en let afsluttende bitterhed. En fusionsøl med frugtige noter fra såvel hvedemalt, humle og tilsat frugt.

Ølbræt
Students 70,-
Non-students 90,-

Med så mange spændende øl at vælge imellem kan det være svært kun at vælge én. Prøv derfor vores Ølbræt, hvor du får serveret 4 forskellige øl efter eget valg. Så kan du fx nyde en frisk Pilsner efterfulgt af en velduftende IPA, en smagfuld Lager og en fyldig Brown Ale. Valget er dit.

17. Murphy's Stout
4%
Stout IBU 32 EBC 120
Students 50,-
Non-students 65,-

Blød og cremet stout med en anelse ristet smag. En af Storbritanniens førende ølskribenter, Roger Protz, har beskrevet Murphy’s som ”en god tørstslukker med lette noter af humle og med en cremet, maltet finish”.

18. Happy Joe Dry Apple Cider
4,7%
Students 50,-
Non-students 65,-

Happy Joe Dry er en tør og forfriskende engelsk style æblecider – en premium cider med en ægte smag af æble. Den er produceret af den bedste kvalitet, omhyggeligt udvalgte råvarer og naturlige ingredienser.

19. Cocktail Vodka Rabarber
6,5%
Students 55,-
Non-students 70,-

En sød, frisk og boblende Raspberry & Peach Collins på en base af neutral premium vodka. Den karakteristisk sødme stammer fra masser af modne hindbær, der forenes med syrligheden fra saftig fersken og frisk citron, der tilsammen giver afblanceret og frisk drink.

Cocktail Espresso Martini
6,5%
Students 55,-
Non-students 70,-

En sød og læskende Gin & Mango Smash med tropiske smagsnuancer. Moden og saftig mango kombineres med syrlige citrusnoter, alt imens den karakteristiske antydning af enebær fra ginen giver dybde. Alt i alt en exceptionel eksotisk drink.


Sodavand

Opskriften på Pepsi cola holdes tæt til kroppen, men med den rette kombination af de bedst tænkelige ingredienser: Colanødder, vanille, citrusfrugter, smagsstoffer, sødestoffer og det reneste vand, opnås den velkendte og elskede Pepsi colasmag.

Adelhardt Øko
Hyldeblomst
30,-

Økologisk hyldeblomst sodavand lavet af friske økologiske hvide hyldeblomster. En fantastisk tørstslukker og en skøn sommerdrik. Adelhardt har siden 1949 lavet saft og sodavand og har altid sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer.