Indlæser menukort
Indlæser..

Skyttehuset

Royal Pilsner
4,6%
Pilsner IBU 16 EBC 5,2
Lille 45,-
Mellem 55,-
Stor 65,-

En forfriskende tørstslukker. Den er mindre syrlig og bitter end dens forgænger, og dette gør den let drikkelig. Den har en lang sød og afrundet frugtagtig smag, og øllet efterlader et flot og fyldigt skum.

Royal Classic
4,6%
Pilsner IBU 18 EBC 21
Lille 50,-
Mellem 60,-
Stor 70,-

Er udviklet med udgangspunkt i byg- og karamelmalt samt mørkristet malt. Vi har valgt en mild aromatisk humle, der giver en let og behagelig blomsteragtig duft til øllet.

Anarkist
New England IPA
5,4%
IPA IBU 25 EBC 14
Lille 60,-
Mellem 70,-

Anarkist står bag denne friske og meget velduftende IPA, hvor du ikke får den meget direkte bitterhed fra humlen, men i stedet de friske aromaer af tropiske frugter, blomster og urter. En IPA til alle. Passer perfekt til pizza, orientalsk mad og Tex Mex.

Affligem Double
6,8%
Double IBU 21 EBC 65
Lille 60,-
Mellem 70,-

Ægte belgisk klosterøl med historie helt tilbage til år 1074. Affligem Double er en øl med et silkeagtigt skumhoved, der frigiver smukke humlearomaer og noter af banan. En kompleks smagskombination der bevæger sig fra anis og lakrids over i en blødere karamelsmag.

Royal 0,0% Pilsner
0,0%
Alkoholfri IBU 21 EBC 6,5
45,-

En alkoholfri øl, der er brygget efter en patenteret metode. Royal 0,0% er en lys gylden pilsner med et fast hvidt skum og samme gode ølkarakteristiske smag.

Royal 0,0% Classic
0,0%
Alkoholfri IBU 22 EBC 21
45,-

Royal 0,0% Classic er brygget med udgangspunkt i den velsmagende Royal Classic og har dermed noter af brændt karamel og er en anelse mørkere end 0,0% Pilsner.

Happy Joe
Red Love
4,5%
55,-

Kombinerer den runde smag af æbler med en frisk smag af rosévin. Med den lækre rosésmag og den smukke rødlige farve passer den perfekt til mange forskellige situationer, f.eks. til: aperitif, snacks og til lette måltider.

MOKAÏ Hyldeblomst
4,5%
55,-

MOKAÏ Hyldeblomst er med sin karakteristiske og fyldige smag af hyldeblomst en cider, der er velegnet til enhver lejlighed.

Fuglsang Øko
Ginger Beer
35,-

Fuglsang Økologisk Ginger Beer er en eksplosion af ingefær. En forfriskende mixer, der er fuld af smag og med let perlende bobler, der prikker blidt på tungen, hvor citrusnoter og en krydret sødme mødes.

Fuglsang Øko
Indian Tonic
35,-

Fuglsang Økologisk Indian Tonic er frisk og med en fin sødme. Den kan både nydes afkølet som tørstslukker, men er også perfekt som mixer. Der er utallige muligheder for forskellige typer af mix med denne variant, men den harmonerer særlig godt med en urte- eller krydret gintype.

Egekilde Kildevand
25,-

Naturligt mineralvand med en unik sammensætning af mineraler fra en underjordisk kilde i en sydsjællandsk skov. Egekilde er CO2-neutral.

Egekilde Citrus
25,-

Naturligt mineralvand med blid brus og en forfriskende smag af citrus. Egekilde er CO2-neutral.

Egekilde med blid brus
25,-

Naturligt mineralvand med blid brus. Egekilde er CO2-neutral.

Adelhardt Øko
Hyldeblomstsaft
35,-

Økologisk hyldeblomstsaft lavet af økologiske hyldeblomster, der trækker i en lage inden saften justeres med citronsaft. Adelhardt har siden 1949 lavet saft og sodavand og har altid sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer.

Adelhardt Øko
Rabarbersaft
35,-

Økologisk rabarbersaft lavet af fuldmodne økologiske rabarber, og med den helt klassiske smag af sol og sommer. Adelhardt har siden 1949 lavet saft og sodavand og har altid sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer.

Adelhardt Øko
Hindbærsaft
35,-

Økologisk hindbærsaft med den gode minderige hindbærsmag af klassisk dansk sommer. Adelhardt har siden 1949 lavet saft og sodavand og har altid sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer.

Adelhardt Øko
Appelsinjuice
35,-

Appelsinjuice fremstillet af 100% økologiske appelsiner af den bedste kvalitet. Uden tilsat sukker eller sødestoffer. Adelhardt har siden 1949 lavet saft og sodavand og har altid sat en ære i at lave de lækreste produkter af de bedste rene økologiske råvarer.

Adelhardt Øko
Æblemost
35,-

Vælg mellem: High School Reunion & Adelhardt Øko Æblemost

Pepsi
Lille 35,-
Mellem 45,-
Stor 55,-

Opskriften på Pepsi cola holdes tæt til kroppen, men med den rette kombination af de bedst tænkelige ingredienser: Colanødder, vanille, citrusfrugter, smagsstoffer, sødestoffer og det reneste vand, opnås den velkendte og elskede Pepsi colasmag.

Pepsi Max
Lille 35,-
Mellem 45,-
Stor 55,-

En variant af Pepsi. Den har samme velkendte colasmag, men indeholder ingen sukker.

Faxe Kondi
Appelsin 0 Kalorier
Lille 35,-
Mellem 45,-
Stor 55,-

Faxe Appelsin 0 Kalorier er helt uden tilsat sukker, men stadigvæk med 5% rigtig appelsinjuice, for at give den helt rigtige læskende smag af Faxe Kondi Appelsin.

Faxe Kondi
Lille 35,-
Mellem 45,-
Stor 55,-

En forfriskende sodavand med smag af lemon/lime og tilsat druesukker.